Apa kata mereka tentang U-Queen

Ssshhh... She's got a little secret!

U-Queen merupakan antara produk utama Ushine. Diformulasikan khas untuk meningkatkan tahap kesihatan wanita, U-Queen telah banyak membantu meningkatkan kualiti dan tahap kesihatan penggunanya. Berikut adalah beberapa testimoni yang telah diberikan oleh pengguna-pengguna U-Queen.

Aunty Lily, Selangor, 46 tahun.

6 tahun lepas, saya mengalami endometriosis di mana satu dari ovari saya terpaksa ‘dikeluarkan’ dan…. saya difahamkan ada fibroid sebesar 1cm di rahim saya! Fibroid ini semakin membesar dalam 6 tahun ini. Doktor pakar mengatakan tiada ubat yang boleh menyembuhkannya atau mengecutkannya. Kini…… saya boleh ketawa kerana fibroid ini semakin mengecut sejak minum U-Queen!. Malah seluruh badan semakin sihat & segar! Jutaan terima kasih pada Puan Noor kerana memperkenalkan U-queen ‘U’ ini, kami semua mendapat kebahagiaan.

Terasa semakin muda

Erin, Cheras.

Saya telah pun mempunyai seorang anak yang berusia 4 tahun. Beberapa kali saya telah mencuba untuk hamil semula tetapi hampa. Saya juga mengalami masalah jerawat dan kulit yang kusam. Bermacam produk telah saya cuba, dari yang murah hinggalah yang mahal namun tidak memberi kesan langsung. Pada bulan Oktober, saya diperkenalkan U-Queen oleh rakan sekerja. Selama dua bulan saya mengambil u-Queen banyak sekali perubahan yang saya alami. Jerawat semakin hilang, kulit wajah semakin cerah dan berseri, ramai yang menegur akan perubahan saya ini. Semalam saya dikejutkan dengan berita yang amat mengembirakan. Saya disahkan hamil oleh doktor. Alhamdulillah! Inilah hasil U-Queen : baby U-Queen akan lahir pada bulan sept ini insya Allah ! U-Queen memang terbaik!

Sharmila, Tasek Selatan.

Alhamdulillah dah 4 kotak saya cuba U QUEEN ni memang jadi queen betul , tak caya tanya suami saya hehehehe. Antara perubahan nya: Kulit jadi lebih bersih & semakin cerah. Alhamdulillah setelah 3 sachet saya makan, saya mula perasan pecah2 dibuku lali tumit saya hilang dan kesan luka yang hitam dibwh buku lali semakin pudar dan kulit saya semakin bersih serta tiada parut2 kecil (ditegur oleh suami..hehehe syoknya)..alhamdulillah! Hubungan suami isteri?...faham2 sendiri lah..cuba dulu, baru tau. Diri rasa bertenaga. Selepas 1 kotak saya cuba, tiba2 saya diserang asma dan terpaksa masuk gas sebanyak 2 kali...kalau ikutkan hati...saya lemah & nak terbaring je....tapi alhamdulillah, saya teruskan dgn kotak yg kedua, (saya minum produk ni selepas 2 jam saya makan ubat spital) walau seminggu saya diserang asma, saya masih bertenaga meneruskan kehidupan harian dan alhamdulillah hari ini kehidupan saya lebih ceria.

Farinah Fadli, Kudat Sabah.

Sebelum ini saya takut untuk mencuba sebarang supplement tapi selepas tonton temubual U-Queen d TV1, saya teringin nak mencuba sebab keyakinan dah up 80%. Saya terus mencari maklumat lanjut megenai U-Queen dan terus order dengan Pn. Ruzi. Sya ada masalah priod tidak menentu selepas ambil pil perancang keluarga. Bulan Mei 2011 saya stop ambil pil tu, period datang sekali tapi after that tak datang hampir 6 months. Sya ke klinik minta ubat untuk keluarkn darah haid. Selepas saya mencuba sekotak U-Queen, alhmdulillah period saya dah ok & xda rasa sakit senggugut. Kawan satu ofis tegur yg kulit saya dah semakin cerah. Terima Kasih U-Queen kerana telah memberi sinar baru dan membuat saya semakin bahagia. Saya syorkn kepada isteri-isteri yang mempunyai masalah yg sama dengan saya supaya mencuba U-Queen kerana U-Queen akan membuat anda semakin Cerah, Ceria, Cantik dan Cergas. Gunakan tanpa was-was. U Queen Teerrbaiik! InsyaAllah.

Nur Azmah, Kajang.

Hihi! saya tak pandai nak buat ayat....tapi perubahan yg saya rasa pas amik U-Queen banyak. Dari dalam hingga ke luar, rasa banyak perubahan. Yang pertama rasa bertenaga, kurang rasa mengantuk, pastu tidur kejap rasa dah puas. Saya cikgu sekolah dan mengajar ditingkat 6 tau. Dulu lepas kerja mesti kaki sakit dan kejang...sekarang takde dah. Kalau tak suami lah yg jadi mangsa kena urut. Hihi..pastu jeragat kat muka makin pudar, tubuh badan rasa pejal, suami pun puji….mana-mana bahagian yang kendur makin tegang dan pejal. Faham-faham ajelah bahagian mana kan…hihi...(malu). Yang pasti niat saya utk suami tersayang dan kesihatan tubuh badan...Alhamdulillah...U-Queen memang hebat!

Siti Norhasnida, Kepala Batas.

Saya dah 10 bulan x period, runsing, stress semua ada. Rasa nak marah jer hari-hari. Alhamdulillah selepas ambil U-Queen dan selepas paket yg ke-11, period saya turun. Perasaan pun dah kembali normal dan tenang. Yang paling best tidur kejap je pun dah ok tak rasa letih :)

Siti Raminah, Banting.

Assalammualaikum kak noor, saya dah try U-Queen, belum habis pun kotak pertama tp kesannya marvelous. Abang kata mkn apa…ketat semacam. Tang lain belum nampak sangat, tang tu pulak yg cepat...hehehe!

Mahani Mansor, Penaga.

Saya dah guna 4 kotak ...U-Queen memang terbaik...dari produk lain yang telah saya gunakan. Kurang letih, badan rasa mantap, tidur sekejap pun memang ok...stress memang takda...sembelit jauh sekali. Rasanya pun sedap juga. Kawan-kawan yang dah berumur macam saya cubalah memang ok...sakit-sakit pun kurang...

Siti Ezatonaini, Muar, 31 tahun.

Mula-mula tu memang sedih sebab duit habis beli U-Queen...tapi lepas je masuk kotak kedua, sedih tu bertukar jadi gembira...sebab 1 produk sudah mencukupi untuk kehidupan yg lebih indah…hehehe! So far rasanya memang best, hubungan dengan suami pun ermm ok sangat-sangat, lebih disayangi dan bila period dulu sakit kat pinggang, senggugut, tak selesa. Kini Alhamdulillah, dah tak sakit pinggang. Badan rasa sihat dan berat pun dah turun 1 kilo lebih. Saya puas hati sangat-sangat dan lepas ni saya nk beli lagi 5 kotak. Terima kasih pada Stokis Syamlin Lin kenalkan U-Queen pada saya!

Aini Razita.

Hari ini saya order lagi 2 kotak…baru jer bank in. Mula-mula try dulu, satu badan naik gatal-gatal…suami mula risau. Saya lagi la, tak tidur malam dibuatnya. Tapi saya bertekad nak cuba juga. Saya selang selikan minum U-Queen. Nak tahu? Memang berbaloi sangat-sangat…walau pun lambat tindakbalasnya, saya dapat rasa kulit ni dah lembut and halus. Muka saya yang dulu ada jerawat dah mula kecut. Saya akan tetap terus mengambil U-Queen. Salah satu sebabnya sebab saya sukakan rasanya yang masam manis…hehehe!

Uji Esa, Batu Pahat.

Macam tak percaya U-Queen adalah satu-satu supplement yang betul-betul terbaik pernah saya jumpa. Banyak perubahan yang saya rasa setelah meminumnya. Yang paling ketara adalah jeragat yang banyak di muka saya telah berkurangan dengan ketara. Badan yang dahulu sentiasa letih kini tidak lagi, kulit terasa lembab, tidak lagi merasa ngantuk disiang hari dan payudara terasa lebih anjal dan tegang Otot vagina juga terasa lebih kuat dan rapat, kulit merekah di tumit hilang sama sekali. Ia juga mencerahkan kulit dan menjadikan kulit saya lebih lembut dan licin Syukur alhamdulillah. Terima kasih U-Queen...

Nuruljannah Mohamad, Kuching.

A'kum! Akak, setelah habis menggunakan U-Queen sekotak telah nampak perubahan keatas diri sya, kulit semakin cerah dan lembab walaupun tidak menggunakan lotian. Yang paling ketara rekahan pada tumit kaki sudah tiada lagi dan berat badan sya menurun sbnyk 2 kg. U-Queen memang hebat!

Shahila Munira, Kuala Lumpur.

Salam...alhamdulillah selepas ambil U-Queen saya rasa badan saya lebih bertenaga, lagi pun saya bekerja dengan kanak-kanak...kalau dulu saya cepat penat sekarang tidak lagi...masalah keputihan dan sengugut pun tiada lagi...

Siti Hajar, Pulau Pinang.

Terima kasih U-Queen sy x sngka dgn hya minum 4 sachet byak perubahan fizikal sy berlaku...dgn hanya sapu saki-baki minuman U-Queen di muka setiap malam tak sangka parut-parut jerawat saya yang dah sekian lama kat muka ni makin berkurang….ini sudah bagus, Suami pun puji. Dada dan punggung setiap 2/3 jam rasa berdenyut-denyut, mungkin nak cekang dan mantap. Apa pun terima kasih U-Queen. Saya akan cuba pastikan U-Queen sentiasa di hati saya Terima kasih banyak-banyak buat Ct Rosliza Rosli Ct kerana memperkenalkan kak Qaseh Azimah kepada saya...

Safa Harun, Johor, 28 tahun.

Sebelum ini saya tak pernah ambil apa-apa supplement. Tapi bila tengok iklan U-Queen kat FB, hati saya berkata nak cuba sebab saya ada beberapa masalah seperti angin dalam badan, kulit berjerawat, kusam dan selalu berasa letih badan. Selepas mencuba U-Queen dalam sehari, tubuh saya berasa sengal-sengal, letih dan kerap membuang air kecil kesan tindakbalas dari U-Queen. Alhamdulillah, selepas 5 hari kulit terasa licin, jerawat di muka dan badan semakin kurang, perut buncit disebabkan angin sudah tiada, badan berasa ringan dan rasa bertenaga. Selain itu bila bersama suami sudah tiada rasa sakit dibahagian ari-ari. Suami pun puji. Lepas 3 minggu, ada rakan menegur kulit muka saya nampak bersih kerana parut serta jerawat di muka saya sudah semakin berkurang. Terima kasih U-Queen kerana menyelesaikan masalah saya ini!

Suhaida Yani, Jawi, 29 tahun.

Bermula dengan sekotak U-Queen memang puas hati sangat, dah rasa perubahan pada kulit, halus dan semakin cerah, payu dara semakin montok, punggung naik, badan rasa ringan setiap kali bangun pagi, berat badan dah kurang 3 kilo..eeee bestnya!! :). Bagi sesiapa yang bekerja shift memang sesuai sangat sebab U-Queen ni tidak meletihkan walaupun tidur sekejap saja. Maklumlah saya berkerja shift, sebelum ni kalau tak cukup tidur memang terasa pening dan badan terasa letih sangat tapi lepas saya ambil U-Queen masaalah tu semua dah tiada lagi. Kawan-kawan dan suami dah mula perasan perubahan diri saya. Terima kasih U-Queen.

Rozita Ahmad Zukri, Kulim, 36 tahun.

Saya mengalami masalah jeragat dan berat badan yang mendadak selepas melahirkan anak ke 5. Setelah dua kotak U-Queen diambil berat badan kembali stabil, buah dada semakin montok, kulit terasa halus dan jeragat semakin berkurangan. Saya syorkan kepada para wanita yg belum mencuba U-Queen, cepat-cepat lah mencuba, memang puas hati dan pasti tidak rugi.

Terima kasih U-Queen!

Siti Mariam Chek Long, Batu Caves, Selangor, 37 tahun.

Pada 13.2.2011 saya telah disahkan oleh doktor mempunyai fibriod, ini adalah kerana period saya yang melebihi 20 hari setiap bulan. Saya terpaksa memakan ubat yang diberikan oleh doktor. Pada satu hari, saya telah diperkenalkan dengan U-Queen. Setelah meminumnnya sebanyak 2 kotak, alhamdulillah, period saya normal seperti biasa. Kulit pula semakin lembap, payudara semakin anjal. Terima kasih di atas keajaiban U-Queen. Cubalah U-Queen anda tidak rugi apa-apa. Malah mendapat kebaikan daripadanya. U-queen menjadikan saya wanita dan isteri sempurna.

Hajah Aisah binti Haji Awang, 72 tahun.

Mak Cik mula menggunakan U-Queen apabila melihat anak-anak dan menantu makcik mengambilnya setiap malam ketika makcik bertandang ke rumah mereka. Dari cerita yang makcik dengar anak-anak dan menantu rasa lebih segar dan sihat setelah beberapa hari mengambil U-Queen.

Pada awalnya Makcik hanya tumpang Uqueen anak-anak sahaja. Setelah 2 paket makcik ambil, makcik rasa sihat, badan yang selalu lenguh-lenguh rasa dah hilang. Badan rasa lebih kuat dan bertenaga. Pada awalnya, setiap malam makcik akan mengambil u-Queen. Namun, sekarang ini makcik hanya perlu ambil U-Queen setiap 2 atau tiga hari untuk satu paket. Kelegaan dan keselesaan tetap di tahap yang sama walaupun tidak ambil U-Queen setiap malam. Makcik lebih berjimat kerana boleh mengambil U-Queen berselang hari.

Kini makcik sudah menjadi rakan U-Queen. Makcik rasa makcik semakin sihat dan sihat apabila bersama U-Queen. Cubalah U-Queen. Terima kasih U-Queen!

Leny Bt. Abdul Rani, Pengerang Kota Tinggi.

Dua tahun yang lepas, saya terlibat dalam satu kemalangan jalan raya yang menyebabkan saya cedera parah. Tangan dan kaki kiri saya patah. Pada ketika itu juga saya sedang hamil 3 bulan. Saya menjalani 2 pembedahan. Pertama memasukkan besi plate pada kaki sebelah kiri dan 6 bulan selepas itu, saya melahirkan anak secara pembedahan akibat kemalangan tersebut. Bermula saat itu, badan saya terasa tidak berfungsi, kesihatan merosot. Anak dan suami tidak terjaga dan rumahtangga tidak terurus. Saya rasa kecewa dan hampa pada diri saya.

Ianya berlarutan sehingga pada satu hari ketika melayari internet FB, saya terbaca satu artikel khazanah alam yang sangat menarik perhatian saya. Khazanah alam itu ialah U-QUEEN!! Makanan tambahan yang HEBAT yang telah merubah kehidupan saya hingga ke hari ini. Selepas seminggu mencuba U-QUEEN, badan saya terasa ringan, sakit tulang belakang pun berkurangan hari demi hari, dapat melayan anak dan suami dan dapat menguruskan rumahtangga semula. Saya terus mengambil U-QUEEN hingga ke hari ini. Dan setelah beberapa bulan mengamalkan U-QUEEN, kesihatan saya semakin pulih. Suami pun sentiasa memuji keterampilan saya, 'mengancam' katanya.. U-QUEEN menyempurnakan hidup saya. Terima kasih U-QUEEN!!

Sabrina Binti Hj Harun, 37 tahun.

Alhamdulillah setelah 6 bulan menggunakan U-Queen saya dapati diri saya lebih sihat, dah boleh mengangkat barang yang beratnya 5kg, kalau dulu tak boleh angkat beras/minyak 5 kg kadang-kadang satu kettle air yg dimasak pun tak boleh angkat dan kulit menjadi lebih cerah dari sebelum ni sehingga seorang kawan menegur kulit saya lebih cerah dari dahulu. (Inspirasi Muslimah - bwh ini adalah testimoni beliau pada pertengahan tahun 2011 dan testimoni ini adalah yang terkini).

Puan Wirda, Pahang.

Bermulanya saya dengan UQ apabila melihat iklan di FB tentang rahsia-rahsia wanita. Bertambah keinginan saya untuk mencuba kerana saya ada terbaca satu testimoni tentang cyst sebab saya baru saja lepas operation membuang cyst. Untuk hari pertama saya minum terasa sakit dibahagian ari-ari. Mungkin itu salah satu kesan tindakbalas UQ..saya teruskan untuk hari kedua. Sakit dibahagian ari-ari saya berkurangan. Alhamdulillah 2 minggu saya amalkan UQ saya terasa satu keajaiban kerana setelah saya buat medical chekup di hospital, doktor telah memberitahu saya bahawa cyst saya tiada langsung kesan untuk tumbuh kembali dan kesan operation pun pulih dgn sepenuhnya. Apa yang menyeronokkan saya lagi apabila bersama suami tidak terasa sakit, badan memang terasa ringan, pembuangan air besar pun lawas, dan yang paling best tu kulit saya terasa licin dan segar dan suami saya ada menegur saya tentang wajah saya tidak lagi kusam seperti sebelum ini. Saya amat berbangga dengan produk UQ yang telah mengembalikan keyakinan dan semangat saya. U-Queen memang terbaik!! Syabas U-QUEEN!!!

Rafida, Sg. Pelek, Sepang, 29 tahun.

Setakat semalam saya dah minum 9 paket U-QUEEN. Perkara yang tak pernah berlaku dalam kehidupan harian saya ialah terjaga sendiri sebelum jam berbunyi 5.45pg. Biasanya hari kerja saya memang kunci jam takut terbabas nak pergi kerja. Sebelum ini bila jam berbunyi berat je nak bangun, tapi sekarang bila jam berbunyi terus je bangun. Rasa segar dan bersemangat untuk pergi kerja. Kaki-kaki yang selalu sakit bila bangun pagi pun dah hilang. Sebelum pergi kerja biasanya saya minum coffee mix dicampur oat 2 sudu. Tapi sekarang hanya minum coffee mix saja boleh tahan sampai tengahari..tak lapar...bila kerja badan tak sakit. Tak lenguh-lenguh malah lebih bersemangat.. Ada kawan sekerja kata saya lebih cergas dan ceria sekarang. Badan pun dah nampak slim...2kg turun 7 hari minum..Bila tengok badan kat cermin...heheheh punggung dah naik sikit..dulu lebar je...hari ni pula tak kerja..lepas sembahyang subuh mata tak nak tidur...biasanya membuta sampai tengahari..dah siap basuh baju, jemur baju, kemas rumah, lap lantai...tak rasa penat langsung...ooooopsss lupa nak cakap..sebelum ambil U-QUEEN period saya datang sikit-sikit sampai 2-3bln...masalah bila cucuk perancang..lepas ambil UQ period dah berhenti..tentang hubungan intim belum test lagi..sebab berjauhan..cuti deepavali nanti nak test...hehehehe saya harap U-QUEEN boleh memulihkan masalah semua wanita...ANDA SIHAT! ANDA HEBAT!, SUAMI TERPIKAT! U-QUEEN JAWAPANNYA....

Rafidah Salleh, Cheras

Salam...saya like page U-Queen kerana saya adalah salah seorang dari pengguna U-Queen… baru 6 hari saya cuba produk ni dan saya amat-amat puas hati..walaupun cuma peringkat awal tapi kesannya saya rasai dari segi nak bangun pagi..kalau sebelum ni mata saya rasa pedih-pedih bila nak bangun pagi dan badan pun letih..rasa nak menggeliat jer..tapi sekarang saya terperanjat juga sebab bila alarm bunyi jer automatik mata saya rasa segar macam bukan bangun dari tidur..lepas tu badan pun rasa ringan jer..seronok rasa bangun pagi bila badan segar mcm ni...dari segi hubungan suami isteri mungkin belum lagi kerana masih awal lagi kan..hehehe..tapi yang paling best bila anak cium pipi nak ke sekolah pagi tadi nak tau dia kata apa..."pipi mama ni lembut la macam kuih donut...." tu dia...syabas..saya sangat bangga dgn U-Queen...

Dayang Gnayad.

Alhamdulillah saya juga pengguna U-Queen....dah hampir 3 kotak saya ambil...dulu saya risau dengan kulit wajah yang kelihatan kusam dan tak bermaya serta berlubang-lubang akibat jerawat...biasanya saya akan menggunakan foundation untuk menutupinya....setelah mengamalkan U-Queen kulit muka semakin lembut dan licin....yang best nya saya tak perlu memakai bedak muka lagi...less make-up, cuma eyeliner and lipstik dah memadai....penggunaan UV pun turut tak perlu....dah tak risau pancaran matahari sebab kulit memutih secara semulajadi dan kekal lembut....kalau dulu hubby selalu komplen kalau nak makeup mesti ambil masa yang lama.....sekarang tidak lagi....tanpa make-up muka pun dah kelihatan berseri-seri....dulu saya pernah juga cuba produk kecantikan yang lain dahlah mahal tapi tak berkesan.....so kepada wanita di luar sana percayalah U-Queen memang Ajaib!! Syabas U-Queen!!! Terima kasih U-Queen...

Norhana, 51 tahun.

Saya telah diperkenalkan kepada U-Queen oleh adik saya. Selepas mengambil U-Queen selama 10 hari, berat badan saya turun kepada 72kg dan perut terasa kempis dan badan semakin ringan. Saya juga semakin cergas dan tidak lagi kepenatan seperti dulu. Payudara pula menjadi mengkal. Yang paling best, bila bersama, suami kata mcm anak dara dan saya sendiri terasa ‘kembali muda’  Untuk U-Queen : THUMBS UP!

Norhayati Ariffin, 45 tahun.

Dengan usia yang semakin meningkat, saya cepat terasa penat dan tertekan. Wajah pula kelihatan kusam, kering dan tidak bermaya. Berat badan mudah naik walau pun tidak mengambil makanan berat. Selepas seminggu mengambil U-Queen, saya merasa lebih bertenaga dan tidak lagi tertekan. Badan terasa ringan dan berat badan menurun sebanyak 2kg. Kulit wajah semakin lembab dan warna kulit muka menjadi sekata. Kulit wajah menjadi semakin berseri dan kemerah-merahan. Wajah kusam dan kering kini tiada lagi! Ramai kawan-kawan berkata bahawa saya kelihatan lebih muda dari usia!

Norzinani, Selayang, 35 tahun.

Saya menghadapi masalah berat badan yang tidak seimbang dengan ketinggian saya. Haid saya juga tidak teratur selepas mengambil pil perancang keluarga. Ini mengakibatkan saya cepat penat dan lesu, malahan cepat marah dan sensitif. Selepas sebulan mengambil U-Queen, berat badan turun sebanyak 4 kg dan badan menjadi cergas. Emosi semakin stabil dan tenang. Suami juga memuji kulit saya yang kelihatan bersih, cerah dan berseri. Hubungan suami isteri juga menjadi semakin intim. Saya pasti selepas ini haid saya akan kembali teratur. U-Queen memang pilihan tepat untuk wanita!

Sabrina binti Hj. Harun, Rawang, 37 tahun.

Saya menghidapi penyakit endometriosis dan telah menjalani pembedahan pada tahun 2007. Ekoran dari itu saya tidak boleh membuat kerja berat , sering keguguran serta sakit pinggang. Dua bulan lepas, setiap kali period, saya mengalami kesakitan yang amat sangat. saya merasakan penyakit endometriosis saya berulang semula kerana doktor pakar yang merawat saya mengatakan bahawa endometriosis boleh berulang walau setelah di buat pembedahan. Saya tidak mahu membuat pembedahan kali kedua lalu mencari alternatif lain dengan mencuba produk kesihatan yang banyak di pasaran. Pelbagai produk telah saya cuba walau mahal harganya, namun kesannya tidak seberapa sehinggalah pada suatu hari saya terbaca dalam akhbar harian metro mengenai produk ini. Saya tertarik untuk mencuba setelah meneliti kandungan bahan dalam produk ini selain harganya yang lebih murah berbanding produk lain.

Setelah seminggu saya mencuba produk ini, saya dapati ia memberi kesan yang sangat baik; badan rasa ringan, lebih bertenaga, tidur lena, melawaskan , berat badan pun berkurangan 2 kg dan period saya kembali normal dengan tiada kesakitan sebagaimana dua bulan lepas. Apa yang menakjubkan adalah sakit pinggang yang saya deritai bertahun-tahun lamanya akibat penyakit endomeriosis dan sering keguguran hilang dengan sekelip mata. Alhamdulillah, syukur padaMu ya Allah kerana dipertemukan dengan produk keluaran bumiputra yang bertaraf antarabangsa ini. Nasihat saya semua kaum wanita patut menjadikan produk ini sebagai makanan tambahan untuk kesejahteraan keluarga yang disayangi. Dengan u-queen anda pasti jadi "ratu".

Lin, Putrajaya, 36 tahun.

Sebelum ini saya pernah mencuba beberapa minuman herba dan kolagen yang berada di pasaran untuk kelihatan muda dan bertenaga, tapi semuanya tidak menjadi. Malahan ia menimbulkan  alahan pada kulit saya dan saya masih kekal tidak bermaya. Selepas mengambil U-Queen kulit saya menjadi lebih bersih, cerah dan berseri dan saya rasa lebih bertenaga dari biasa. Suami juga menegur bentuk badan saya yang semakin menawan dan pejal. Pada saya, hanya U-Queen pilihan saya. Terima kasih U-Queen.

Nonie, Puchong, 48 tahun.

U Queen betul-betul telah mengubah penampilan saya baik secara luaran juga dalaman dn saya begitu yakin dan berpuas hati semenjak menggunakan U Queen. Ramai yang tidak percaya usia saya telah mencecah 48 tahun, kerana saya sentiasa kelihatan cergas dan bertenaga. Ditambah pula dengan penampilan dan wajah saya yang semakin berseri dari hari kesehari. Anda bila lagi nak mencuba? Jangan tunggu lama-lama…

Bakri & Sue, Lahad Datu, Sabah, 40 tahun.

Kami mempunyai 6 orang anak dan isteri selalu keletihan dan tidak bermaya kerana tekanan dan beban kerja.  Sejak mengamalkan U-Queen 2 minggu lalu, dia lebih cergas dan bertenaga. Wajah lebih berseri dan otot-otot badan semakin tegang. Setiap malam merupakan malam indah buat kami dan tiada lagi sungutan. Ssshhh…rahsia seorang isteri, hanya suami yang tahu! Kini dia bukan hanya seorang isteri dan ibu malahan RATU di hati saya!

Lian, Bangi, 35 tahun.

Saya sering berasa kurang yakin dgn diri sendiri, masalah berat badan yg ketara, kulit yg tidak bermaya dan kusam, sengugut, keputihan dan selalu berasa letih dan lesu. Setelah diperkenal kan dgn produck U-Queen dan mengamal kan nya berat bdn saya turun 3kg dlm masa 3 hari. Saya tidak lg penat dan berasa segar. Kulit saya menjadi semakin halus dan cerah dlm masa yg singkat dan masaalah sengugut dan keputihan tiada lagi. Tkasih U-Queen!

Azilah, Jalan Duta, 42 tahun.

Dulu isteri minta…suami bo layan! Tapi selepas kena penangan U-Queen, suami pula macam pengemis! Hahaha! Tiap-tiap hari saya dapat pujian…

Zana, Bandar Seri Damansara, 33 tahun.

Terimakasih kerana dapat menghasilkan produk yang hebat pada harga mampu beli. Macam goring pisang panas saya jual U-Queen. Semua pelanggan saya berpuas hati. Suami saya sendiri pun memuji. Selain hubungan kelamin yang hebat, kulit saya semakin lembut dan licin. Dulu suami kata tapak tangan saya macam belakang kura-kura, kini tidak lagi. Malahan badan juga semakin cantik. U-Queen memang hebat!

Zaharah, Ampang, 42 tahun

SSaya pernah mencuba beberapa produk lain di pasaran yang khusus untuk wanita, tapi kurang berpuas hati. Sudahlah harganya mahal, bahan-bahan yang digabungkan juga tidak banyak, kesannya pula amat lambat dirasai. Tertarik dengan iklan U-Queen, saya membeli dan mencuba. Selepas hanya 5 hari meminum U-Queen, saya perasan akan perubahan kulit saya yang semakin bersih dan lembab. Buah dada terasa mengkal dan hubungan suami isteri bertambah intim. Selepas sebulan mengambil U-Queen, tubuh saya terasa lebih kejap dan kulit muka semakin tegang dan berseri. U-Queen memang berbaloi : murah tetapi amat berkesan!

Emma, Bandar Pemaisuri, 33 tahun.

Saya seorang wanita berkerjaya dan mempunyai anak kecil. Saya sering kepenatan dan kehabisan tenaga selepas seharian menguruskan perniagaan. Saya juga mengalami masalah kulit yang agak serius. Selepas mengambil U-Queen, keadaan kulit saya bertambah baik. Saya juga lebih bertenaga dan dapat mengawal diet saya dengan baik. Suami perasan akan perubahan saya dan kini selalu memuji. Saya beri 5 bintang pada U-Queen!

Siti, Sri Kembangan, 29 tahun.

Saya mempunyai ‘kista’ atau endometriosis dan seringkali mengalami kesakitan yang melampau semasa haid. Menurut doctor  saya perla menjalani pembedahan untuk membuang endometriosis ini jika ia semakin membesar atau jika dibiar akan mengganggu kesuburan dan kehidupan kelamin saya. Selepas mengambil U-Queen sejak akhir Disember, pendarahan sewaktu haid kembali normal dan hubungan kelamin tidak lagi menyakitkan. Saya yakin selepas 3 bulan mengambil U-Queen, penyakit saya akan dapat dipulihkan, Insya Allah!

 

Testimoni anda.

Apa pendapat anda tentang produk Ushine?

Kepada para pengguna produk Ushine. Kami amat berbesar hati sekiranya anda sudi berkongsi pengalaman anda dengan kami dan juga pengguna-penguna produk Ushine yang lain. Sekiranya anda berminat untuk menceritakan pengalaman hebat anda menggunakan produk-produk Ushine, anda boleh menghantarnya terus kepada kami dengan mengisi borang online yang disediakan.

Dengan Ushine, segalanya mudah. Berbaloi-baloi!

Hantar Testimoni Anda...

Apa kata mereka tentang U-Man.

Saya tidak pernah mengambil sebarang supplement sebelum ini,cuma ada la minum kopi2 untuk tenaga dalaman. Tetapi setelah diperkenalkan oleh kakak saya dengan produk U-Man ni terasa nak mencuba. Baru sekotak mengambil U-Man dalam minggu pertama saya merasa sakit di dalam kepala tapi sy fikirkan mungkin ini salah satu tindakbalas U-Man sebab sebelum ini pun saya sering sakit kepala (migrain). Alhamdulillah setelah 2 minggu saya mengambil U-Man sakit kepala saya semakin kurang, badan rasa semakin ringan, tidak letih, bangun pagi pun rasa tak sakit badan, yang paling best sekali berat badan saya turun 3 kg dari 65kg dan sekarang tinggal 63kg. Satu lagi tenaga dalaman lelaki pun lagi POWER!! Saya mmg puas hati dengan U-Man. Pada kaum lelaki di luar sana apa tunggu lagi?? U-Man adalah supplement yg terbaikkk!!! X rugi mencuba..JADIKAN DIRI ANDA LELAKI SEJATI!!!

Badrul Hisham Ahmad
28 tahun, Kedah.

Testimoni lain berkenaan U-Man